Шкільний НЕщоденник Новоград-Волинської школи-родини№2. Випуск 4. 6 квітня - ДЕНЬ ОСВІТНЬОГО ХАБУ.

Щиро вітаємо усіх, хто слідкує за випусками програми нашого шкільного медіапроєкту, і нових наших глядачів та підписників.

У сьогоднішній програмі ми поговоримо про освітній хаб учня - той простір, куточок вдома, в якому учні здобувають знання, навчаються, займаються самоосвітою в умовах дистанційного навчання.

Тема дуже актуальна, оскільки багатьом сім'ям довелося виділити із сімейного бюджету кошти на придбання ґаджетів, аби створити умови для підключення учнів до онлайн-уроків, які проводяться у нашій школі із використанням різноманітних електронних сервісів, платформ, ресурсів: Classroom, Google Forms, Google Meet, Zoom, Jamboard, Padlet, Mentimeter, Wordwall, Kahoot, LearningApps, сайтів "На урок", "Всеосвіта" та ін. Зручні меблі, якісне освітлення, організація робочого місця мають великий вплив на якість засвоєння учнями знань, самопочуття і стан здоров'я. Щиро дякуємо батькам наших учнів за створення належних умов для дистанційного навчання, за розуміння, підтримку і звичайно ж за контроль участі дітей в онлайн-уроках.

wym-1617883525930

Кiлькiсть переглядiв: 42

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.